انواع پسماند

  1. خانه
  2. chevron_right
  3. پسماند
  4. chevron_right
  5. انواع پسماند

انواع پسماند

  1. خانه
  2. chevron_right
  3. پسماند
  4. chevron_right
  5. انواع پسماند

انواع پسماند

پسماند: به مواد جامد، مایع و گاز (غیر از فاضلاب) گفته می شود که به طور مستقیم یا غیر مستقیم حاصل از فعالیت انسان بوده و از نظر تولدکننده، زائد تلقی می شود.

پسماند عادی: به کلیه پسماندهای حاصل از فعالیت های روزمره انسان و یا فعل و انفعالات طبیعی در منابع مختلف تولید گفته می شود که به دلیل نداشتن ماهیت مخاطره آمیز؛ نیاز به مراقبت ویژه و خاص در کلیه مراحل مدیریت نداشته و به همین جهت باید این نوع پسماندها را مطابق با دستورالعمل ها و ضوابط مربوط به خود مدیریت نمود.

پسماند ویژه: به کلیه پسماندهای حاصل از فعالیت های روزمره انسان و یا فعل و انفعالات طبیعی در منابع مختلف تولید که به دلیل دارا بودن حداقل یکی از خواص قابلیت انفجار، اکسیدکنندگی، قابلیت اشتعال، تحریک کنندگی، زیان رسانی،سمیت، سرطان زایی، موتاژنیکی، خورندگی، عفونت زایی، تراتژنیکی، سایتوتوکسیکی، گاز زایی و تولید ترکیبات ثانویه، باعث ایجاد مخاطرات بهداشتی و زیست محیطی گردیده و نیازمند مراقبت ویژه و خاص در کلیه مراحل مدیریت میباشند، اطلاق میگردد.

پسماند خشک ارزشمند: به پسماندهایی که به دلیل قیمت مناس، سهولت در بازیافت و همچنین وجود بازار فروش از قابلیت فروش بالایی در بازارهای داخلی و بین المللی برخوردار می باشد اطلاق میگردد. برای مثال میتوان به ظروف پالستیکی و PET، قوطی های آلومینیومی و انواع کاغذ و مقوا اشاره نمود.

پسماند خشک غیر ارزشمند: به پسماندهای خشکی که به دلیل ویژگی های ساختاری از قابلیت بازیافت بالا و یا سهولت بازیافت برخوردار نبوده و یا به دلیل قیمت پایین مواد دست اول و بازیافتی در بازار، خریدار ندارند اطلاق میگردد. برای مثال میتوان به ظروف شکسته چینی، ظروف حرارت دیده (پیرکس) و لفاف های پلاستیکی انواع تنقلات، اسنک و بستنی اشاره کرد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست