اهداف شرکت

  1. خانه
  2. chevron_right
  3. اهداف شرکت

اهداف شرکت

  1. خانه
  2. chevron_right
  3. اهداف شرکت

اهداف گام مسیر سبز قشم :

براساس شناخت تخصصی در مدیریت پسماند و انتخاب جزیره قشم قصد داشتیم با همکاری پارک علم و فناوری و جذب پیمانکاران بخش خصوصی بومی منطقه و اتحادیه صنایع بازیافت ایران و جذب مددجویان تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد امام (ره) آخرین دستاوردهای طرح تفکیک از مبدا و جمع آوری حمل و پردازش پسماند کشور را با مشارکت دستگاههای اجرائی شهرداریها و دهیاریها و شورای اسلامی شهرها و روستا و منطقه آزاد قشم اجراء نمائیم و درسال تولید ملی وحمایت از کار و سرمایه ایرانی (بنا بفرمایشات مقام معظم رهبری) حدود یک میلیارد ریال هزینه تهیه تجهیزات، تبلیغات (برشور، بنر، تراکت و جزوات آموزشی) و ایستگاه های ثابت و خرید ماشین آلات توسط این شرکت هزیبه گردید.

متاسفانه علیرغم مهیا بودن اجراء طرح تاکنون منطقه آزاد قشم تصمیم قطعی اتخاد ننمود و در حال حاضر کلیه پسماندهاجمع آوری, حمل و دفن می گردند و بخشی از مواد قابل بازیافت توسط کارگران در زباله ها در محل دفن و در سطح شهرها توسط  ماشین و گارگران دوره گردها بصورت سنتی تفکیک می گردد.

از آنجائیکه اینجانب با سی سال سابقه مدیریت شهری و هشت سال دبیر شورای معاونین خدمات شهری مراکز استانها و اخیراً بعنوان مسئول کارگروه کمپوست اتحادیه صنایع بازیافت ایران افتخار همکاری کسب نموده ام چنانچه مسئولین دستگاههای اجرائی موانع اجرایی شدن قانون مدیریت پسماند را رفع نمایند می توانیم 500/000 شغل در کشور ایجاد نمائیم.

علیرغم تبلیغات وسیع و فرهنگ سازی در سطح شهرهای کشورمان در مرکز استانها سرانه 3 تا 15 گرم پسماند قابل بازیافت تفکیک و جمع آوری می گردد. قابل ذکر است در حال حاضر 30 درصد پسماندهای شهری خشک که 18درصد آن قابل بازیافت و 12درصد غیر قابل بازیافت (بخشی از مواد غیر قابل بازیافت یونولیت و گروه ps ظروف یکبار مصرف و …) اخیراً با همکاری این شرکت و شرکت چرخه سبز، سایر پسماند 60 تا 70 درصد که مواد عالی را تشکیل می دهند،

در خصوص بازیافت خاک و نخاله می توانیم با ساماندهی ماشین آلات و پیمانکاران فعال در این بخش آژانس خاک و نخاله راه اندازی نمائیم. ما اعتقاد داریم شعار “ما می توانیم” با هم فکری و مشارکت پارک های علم و فناوری، شهرداری ها، اتحادیه صنایع بازیافت و سازمان حفاظت محیط زیست و شرکت های صنایع فعال در امر مدیریت پسماند محقق و در جهت ایجاد اشتغال، حفظ سرمایه های ملی، محیط زیست و تسریع در اجرایی شدن کامل قانون مدیریت پسماند گام های اساسی و اصولی بر داریم.

درصورتیکه مواد قابل بازیافت در مبداء تفکیک شود؛ میانگین ارزش اقتصادی مواد قابل بازیافت هر کیلو مبلغ 2500 ریال و هزینه جمع آوری, حمل, انتقال, پردازش, دفع و دفن و 2500 ریال جمعاً هر کیلوگرم 5000 ریال صرفه اقتصادی و می توانیم با این اقدام انسانی کارخانجات صنایع تبدیلی که در کشور توسط سرمایه گذاران بخش خصوصی راه اندازی شده مواد اولیه مورد نیاز را تامین نمائیم و باتوجه به بالابودن هرینه انرژی بخشی از نیازهای صنعتی از مواد قابل بازیافت استفاده نمائیم.

قابل ذکراست علیرغم ممنوعیت قانون صادرات آخال کاغذ, مقوا و کارتن 40 درصد بصورت غیرمجاز خارج می گردد و 20درصد توسط صنایع تبدیلی غیرمجاز مورد استفاده قرار می گیرد و متاسفانه 40 درصد آن به صنایع تبدیلی تحویل که جوابگو کارخانجات صنایع تبدیلی دارای مجوز که توسط بخش خصوصی سرمایه گذاری شده نمی باشد. و ناگفته نماند کارخانجات تولید کود کمپوست بدلیل عدم دریافت یارانه هر کیلو کود حدودا 650 تا 800 ریال هزینه و کیلو 250 تا 350 ریال بفروش می رسانند و در سایر بخش ها همانند گروه های بازیافت فلزی خودرو و روغنی و پلیمر دارای مشکلات عدیده می باشند.

فهرست